26. toukokuuta 2015

Palkittu ja patentoitu TERMOTUOTE valesokkelin korjaukseen Karjalan Pultista!Palkittu ja patentoitu valesokkelin korjausmenetelmä on myynnissä Karjalan Pultissa. Parempi lopputulos – helpommalla! Tervetuloa tutustumaan!

Termokenkä on vahvaan käytännön kokemukseen perustuen suunniteltu uusi menetelmä, jonka avulla pystytään korjaamaan seinärungon runkopuiden vaurioituneet alaosat helpommalla tavalla (mm. valesokkelirakenteissa). Sitä voidaan käyttää yhdessä Termopalkin kanssa, joka on nopeasti asennettava ja tehokas lämpöeriste. Tällä korjausmenetelmällä päästään selkeästi parempiin seinärakenteen lämpöarvoihin sekä merkittäviin kustannussäästöihin asennuksen osalta.


VALESOKKELIN KORJAUS


Perinteisen valosokkeliratkaisun rakenteen puuosat ovat maanpinnan alapuolella. Maaperän kosteus menee betonin kautta rakenteisiin ja eristeisiin joka voi aiheuttaa kosteusvaurioita. Kosteusvaurio aiheuttaa mikrobikasvustoa ja hometta.


Termotuotteen valesokkelin korjausmenetelmällä termokenkä asennetaan puuosarakenteiden alapuolella, joka eristetään termopalkkien avulla. Tällä tavalla pystytään estämään maanperän kosteuden vaikuttamista kosteusvaurioherkkiin rakenteisiin ja eristeisiin.

Termotuotteiden asennusvideo »
Kysy lisää ja anna palautetta
Nimi
  
Sähköposti

 

Viesti
Yrityksen tiedot


KARJALAN PULTTI OY
Salpakatu 6
80100 Joensuu
Puhelin
020 7581 300
Sähköposti
karjalan.pultti(at)pulttiketju.fi
Www-sivu
Avaa linkki »
Kotikunta
Joensuu
Toimiala
Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa
Avainsanat
rautatarvike, rakennustarvike, pultti, ruuvi

© Sanomalehti Karjalainen Oy – aineiston käyttö toisen palvelun osana kielletty